Çalışma Saatleri: Pazartesi - Cumartesi 9:00 - 18:00
80x120-ahsap-palet

80×120 Ahşap İnce Palet

Yapıldığı maddeye göre ayrıldığında ahşap paletler çok daha fazla kullanılıyor. Maliyet bakımından uygun olması ve kullanışlı olması onu çok satanlar arasında yerini aldırıyor. Bu boyuttaki ahşap paletler üç başlıkta incelenir. Ürünün yerleştirileceği yüzeyin ahşap kısmının boyutuna göre incelenir. Bunlardan biri 80×120 ince ahşap palet türüdür. Bu ayrımla değişen şey yük taşıyabilme kapasitesidir.

80×120 ince ahşap palet tanesi 30-35 kilogramdır. Yük türüne göre değişen bir taşıma kapasitesi vardır. Yük türü dediğimiz şey ise ürünün niteliğine göre palet üzerinde yerleşebilme durumu farklılıklar gösterdiğinden ayrılan türlerdir.

Product Description

Taşıma Zincirlerinin Kurtarıcısı Günümüzde hem yurt için hem de yurt dışı gemi ve tır gibi büyük taşıtlarla uzak mesafede ürün taşıma işlemi gerçekleşmektedir. Ticari bir sektör olan bu taşıma hizmeti yapılırken taşınan ürünlere zarar gelmemesi en önemli noktadır. Bunun için kullanılan paketleme yöntemleri mevcut olup bunlardan biri de paletlerdir. Elbette bunların üretimini ve alıcılarını bulmalarını sağlamak için yeni bir sektör oluşmuştur. Taşıma işlemini kolaylaştıran paletler, kendi içinde bir çok çeşide ayrılmaktadır. Bunlar yapıldığı madde, genel hatları, boyutları ve bunlara bağlı olarak değişen taşım kapasiteleri gibi alt başlıklarda incelenir ve alıcısını böyle bulur. Sektörden sektöre değişen ihtiyaca cevap oluşturmak çeşidi artırmakla mümkün olduğundan hem boyut hem de form bakımından farklı türleri mevcuttur. 80×120 İnce Ahşap Palet Yapıldığı maddeye göre ayrıldığında ahşap paletler çok daha fazla kullanılıyor. Maliyet bakımından uygun olması ve kullanışlı olması onu çok satanlar arasında yerini aldırıyor. Bu boyuttaki ahşap paletler üç başlıkta incelenir. Ürünün yerleştirileceği yüzeyin ahşap kısmının boyutuna göre incelenir. Bunlardan biri 80×120 ince ahşap palet türüdür. Bu ayrımla değişen şey yük taşıyabilme kapasitesidir. 80×120 ince ahşap palet tanesi 30-35 kg’dır. Yük türüne göre değişen bir taşıma kapasitesi vardır. Yük türü dediğimiz şey ise ürünün niteliğine göre palet üzerinde yerleşebilme durumu farklılıklar gösterdiğinden ayrılan türlerdir. Akdeniz Palet Firması Elbette her alanda kaliteli hizmet sunan firmalarla çalışmak önemlidir. Aradığınız kriterlere uygun paletlerin sizlere tedarik edilmesinde özveri ile çalışan Akdeniz Palet Firması taleplere cevap oluşturacak şekilde istenilen nitelikte palet çeşitliliğine sahip bir firmadır. Aradığınız 80×120 ince ahşap palet gibi bir çok boyut ve formda paletlere firma sayesinde ulaşabilir ve kolaylıkla kullanabilirsiniz.